luni, 23 aprilie 2012

Reducere de pret la scoala de soferi in Cluj cu instructorul auto din Cluj Silviu Riglea.


Scoala de soferi Cluj & Instructor auto Cluj – Drive Mentor


Urmariti mai jos oferta noastra de reducere de pret la scoala de soferi in Cluj cu instructorul auto din Cluj Silviu Riglea, promovata prin „Vauchere cadou ’’.

Calculati-va singuri pretul la scoala de soferi in Cluj in functie de reducerile de pret oferite prin vauchere la care va calificati.


Pentru detalii si inscriere va asteptam la:
Tel. 0758 68 69 79 

  I.  Reducere de pret la scoala de soferi Cluj la inscrierea:
telefonica, prin e-mail, personala sau online.

 1. De aceasta reducere pot beneficia toti cei care au deschis aceasta pagina si pot vedea si transmite la inscriere la scoala de soferi seria si numarul vaucher-ului de mai jos.
 2. Acest cupon cadou este transmisibil in sensul in care chiar daca nu doriti sa faceti scoala de soferi, puteti transmite datele din cupon unei persoane apropiate care este interesata de scoala de soferi in Cluj, pentru a beneficia de reducerile de pret la inscriere.
 3. Valoarea acestui vaucher poate fi cumulata cu valoarea altui/altor vaucher-e pentru o reducere mai substantiala de pret, in masura in care va calificati pentru ele.

Studiati reducerile de pret de mai jos!

II.  Reducere de pret la scoala de soferi Cluj la inscrierea in grup
de cel putin doua persoane.

 1.    De aceasta reducere de pret la scoala noastra de soferi in Cluj  pot beneficia toti cei care mai conving sa se inscrie si alte persoane si formeaza un grup de cel putin doi cursanti.
 2. Reducerea de pret cu valoarea vaucherului este valabila doar la inscrierea simultana a membrilor grupului.
 3. De reducerea de pret cu valoarea vaucher-ului beneficiaza toti membrii grupului, fara exceptie.
 4. Valoarea acestui vaucher poate fi cumulata cu valoarea altui/altor vaucher-e pentru o reducere mai substantiala de pret, in masura in care va calificati pentru ele.
 5.   Acest cupon cadou este transmisibil in sensul in care chiar daca nu doriti sa faceti scoala de soferi, puteti transmite datele din cupon unei persoane apropiate care este interesata de scoala de soferi in Cluj, pentru a beneficia de reducerile de pret la inscriere.Studiati reducerile de pret de mai jos!


          III.  Reducere de pret la Scoala de soferi Cluj pentru fidelitate,
daca ne recomandati Scoala la alte persoane si inscrieti noi cursanti.

 1. De aceasta reducere pot beneficia toti cursantii scolii noastre de soferi care de la inscriere si pana la obtinerea permisului de conducator auto, in urma examenului cu Politia recomanda Scoala noastra si inscriu alti cursanti.
 2. Valoarea cuponului cadou de fidelitate se cumuleaza pentru fiecare elev inscris. Cu cat inscrieti mai multi cursanti cu atat se reduce tariful propriei scolarizari.
 3. Cursantul inscris de dumneavoastra nu va beneficia de reducerea de pret  prin „Vaucher-ul cadou la inscrierea: telefonica, prin e-mail, personala sau online ”, putand insa sa beneficieze de reducerea de pret acordata de celelalte vauchere, daca se califica pentru acestea.
 4. Daca inscrieti cusanti la Scoala noastra de soferi dupa ce a-ti finalizat scolarizarea si a-ti obtinut permisul de conducator auto, acei cursanti vor beneficia de reducere de pret prin  acest vaucher, dar nu vor bebeficia de reducerea prin „Vaucher-ul cadou la inscrierea: telefonica, prin e-mail, personala sau online,” putand insa sa beneficieze de reducerea de pret acordata de celelalte vaucher-e, daca se califica pentru acestea.
 5. Valoarea acestui vaucher poate fi cumulata cu valoarea altui/altor vaucher-e pentru o reducere mai substantiala de pret, in masura in care va calificati pentru ele.
 6. Acest cupon cadou este transmisibil in sensul in care chiar daca nu doriti sa faceti scoala de soferi, puteti transmite datele din cupon unei persoane apropiate care este interesata de scoala de soferi in Cluj, pentru a beneficia de reducerile de pret la inscriere.

 Studiati reducerile de pret de mai jos!


 

        IV.  Reducere de pret la Scoala de soferi Cluj pentru tinerii care incep scoala de soferi inainte de a implini varsta de 18 ani 
 cu 1 - 3 luni
1.    De aceasta reducere pot beneficia toti cursantii scolii noastre de soferi din Cluj care la inscriere nu au implinit inca varsta de optusprezece ani, astfel contribuim si noi la cadoul lor de majorat.
2.    Valoarea acestui vaucher poate fi cumulata cu valoarea altui/altor vaucher-e pentru o reducere mai substantiala de pret, in masura in care va calificati pentru ele.
3.    Acest cupon cadou este transmisibil in sensul in care chiar daca nu doriti sa faceti scoala de soferi, puteti transmite datele din cupon unei persoane apropiate care este interesata de scoala de soferi in Cluj, pentru a beneficia de reducerile de pret la inscriere.Studiati reducerile de pret de mai jos!
Niciun comentariu: