Inscriere

Contact si mod de inscriere

la Scoala de soferi Cluj & Instructor auto Cluj - Silviu Riglea

     Daca ati hotarat sa urmati cursurile scolii noastre de soferi la Cluj-Napoca sub indrumarea si cu ajutorul nostru, tot ce aveti de facut este sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau completand formularul ONLINE de mai jos pentru a stabili locul si ora la care va putem intalni (Venim noi la dumneavoastra spre a va conduce cu autoturismul nostru in locatiile specifice intocmirii documentelor prevazute de lege .), pentru a intocmi toate actele necesare.
    La aceasta intalnire trebuie sa aveti asupra dumneavoastra: Cartea de identitate 
( buletinul ) contravaloarea documentelor pentru dosar ( fisa medicala, aviz psihologic si cazier judiciar - aproximativ 130 lei ) prima rata sau suma integrala de plata a scolii de soferi. Dupa momentul intalnirii veti primi materialul didactic*, apoi ne vom deplasa pe rand la policlinica pentru fisa medicala, la cabinet pentru avizul psihologic si la Politie pentru a obtine cazierul judiciar. Dupa acesta etapa va vom lasa intr-o locatie ceruta si indicata de dumneavoastra.
Restul dosarului il intocmim noi fara a fi necesara prezenta dumneavoastra.
La aceasta intalnire, nu vom efectua conducere auto iar carburantul consumat si timpul petrecut impreuna pentru intocmirea dosarului vor fi gratuite.
    Puteti urma cursurile scolii de soferi in Cluj-Napoca si puteti sustine examenul pentru obtinerea permisului de conducator auto in Cluj-Napoca chiar daca aveti domiciliul in alt judet , cu conditia de a avea viza de domiciliu flotant valabila, intr-o localitate din judetul Cluj sau municipiul Cluj-Napoca.
    Puteti urma cursurile scolii de soferi in Cluj-Napoca, chiar daca nu aveti domiciliu trecut in cartea de identitate ( buletin ) in judetul Cluj sau viza de flotant intr-o localitate din judetul Cluj, dar examenul pentru obtinerea permisului de conducator auto, il puteti sustine numai in municipiul resedinta de judet de care apartine localitatea unde aveti domiciliu stabil. Documentele din dosarul pe care vi-l inmanam noi la sfarsitul scolarizarii au valabilitate pe tot cuprinsul Romaniei.  
*materialul didactic este in format electronic ( un CD rom ) este complet, actualizat la zi, de foarte bună calitate, care conţine: legislaţie rutieră, mecanică auto, conducerea ecologică, conducerea şi conduita preventivă, măsuri de primul ajutor, chestionare cu interfaţă similară cu cea de la examenul cu Politia.
Cursurile de legislaţie rutieră se desfăşoară la sediul şcolii de şoferi Toni Auto din Cluj-Napoca, cladirea SORA cu acces de la parterul magazinului, etajul 2.
Cursanţii, pot efectua studiu individual, zilnic între orele: 9.00 -17.00, la sediul şcolii Toni Auto, pe calculatoarele şcolii, avand instalate programe specifice de legislatie rutiera si chestionare auto, cu interfaţa similara cu cea de la examenul cu Politia.

INSCRIERE

 I. ONLINE, folosind formularul de mai jos: 

La inscrierea online beneficiati de reducerile de pret, conform vaucherelor la care va calificati.

 


II.  TELEFONIC, la numarul: 

1) 0758 68 69 79 - in reteua Orange

       In urma apelului telefonic, venim noi la dumneavoastra intr-o locatie stabilita de comun acord la telefon, pentru concretizarea inscrierii, prin intocmirea si semnarea documentelor necesare prevazute de Lege.

III. Prin E-mail:


In urma mesajului transmis de dumneavoastra prin E-mail, in care va rugam sa ne comunicati un numar de telefon, va vom contacta imediat pentru a perfecta o intalnire, intr-o locatie stabilita de dumneavoastra, in vederea concretizarii inscrierii, prin intocmirea si semnarea documentelor necesare prevazute de Lege.

IV. VIA FACEBOOK, accesand urmatorul linck :  Vreau sa ma inscriu 

Lasati un mesaj cu mentiunea ,,vreau sa ma inscriu"  in care va rugam sa ne dati un numar de telefon, si va vom contacta imediat pentru a perfecta o intalnire, intr-o locatie stabilita de dumneavoastra, in vederea concretizarii inscrierii, prin intocmirea si semnarea documentelor necesare prevazute de Lege.

VA ASTEPTAM CU DRAG !