Galerie foto

Pagina in lucru !!!!!!


    Daca v- ati hotarat sa urmati cursurile scolii de soferi in Cluj-Napoca sub indrumarea si cu ajutorul nostru, tot ce aveti de facut este sa ne contactati telefonic, pentru a stabili locul si ora la care va pot intalnii (vin eu la dv.), pentru a intocmi toate actele necesare pentru inscriere la scoala de soferi Cluj 
( fisa medicala, avizul psihologic si cazierul judiciar)
    La aceasta intalnire trebuie sa aveti asupra dumneavoastra, cartea de identitate (buletinul), contravaloarea celor trei acte necesare la inscriere ( 127 lei ) si prima rata de plata a scolii de soferi ( 200 - 300 lei ), daca alegeti sa platiti in rate. Dupa momentul intalnirii veti primi materialul didactic, apoi ne vom deplasa pe rand la policlinica, pentru fisa medicala si avizul psihologic, la Politie pentru a obtine cazierul judiciar. Dupa aceste etape va voi lasa intr-o locatie indicata de dumneavoastra.
Restul dosarului de prezentare la examenul cu Politia il intocmim noi fara a fi necesara prezenta dvs.
La aceasta intalnire, nu vom efectua ore de conducere auto iar carburantul consumat si timpul petrecut impreuna pentru intocmirea dosarului, va fi gratis.
    Puteti urma cursurile scolii de soferi in Cluj, chiar daca aveti domiciliul in alt judet  si puteti sustine examenul pentru obtinerea permisului auto in Cluj , cu conditia de a avea viza de domiciliu flotant valabila, pe o localitate din judetul Cluj sau municipiul Cluj-Napoca.
    Puteti urma cursurile scolii de soferi in Cluj-Napoca, chiar daca nu aveti buletin eliberat in judetul Cluj sau viza de flotant pe Cluj-Napoca / Cluj, dar examenul pentru obtinerea permisului auto, il puteti sustine numai in judetul in care aveti domiciliul stabil.
Materialul didactic este complet, actualizat la zi, de foarte bună calitate, care conţine: legislaţie rutieră, mecanică auto, conducerea ecologică, conducerea şi conduita preventivă, măsuri de primul ajutor, chestionare cu interfaţă similară cu cea de la examen.
Cursurile de legislaţie rutieră se desfăşoară la sediul şcolii de şoferi Toni Auto. Cursanţii, pot efectua studiu individual, zilnic între orele: 10.00 -17.00, la sediul şcolii de soferi Auto Toni, pe calculatoarele şcolii, avand program de chestionare auto, cu interfaţa similara cu cea de la examenul cu Politia

 Inscrierea la cursurile noastre de pregatire in vederea obtinerii permisului auto. 
Avantajele cursantului:
- informatii complete despre desfasurarea inscrierii , scolarizarii si sustinerea examenului in vederea obtinerii permisului de conducere auto in conformitate cu noile norme intrate in vigoare. 
- preţuri foarte bune, diferentiate pe categorii de cursanti. 
- plata contravalorii cursului, in 1 - 4 rate;
- de regula, ora didactica depaseste limita celor 50 minute de conducere;
- aveti siguranta efectuarii tuturor orelor de conducere si a minim 400 km efectivi parcursi;

- respectarea cu strictete a programei scolare de instruire si parcurgerea tuturor temelor specifice pentru pregatirea in scoaala de soferi a viitorului conducator auto.
- orele de conducere sunt programate în funcţie de programul elevului si intervalul orar cerut de acesta;
- orele de conducere încep şi se încheie in locaţiile stabilite de către cursant;
- cursantul primeşte gratuit în momentul înscrierii, material didactic actualizat la zi, de foarte bună calitate, care conţine: legislaţie rutieră, mecanică auto, conducerea ecologică, conducerea şi conduita preventivă, măsuri de primul ajutor, chestionare cu interfaţă similară cu cea de examen.
- instructorul auto foloseşte cele mai eficiente metode didactice, perfecţionate în cei peste 7 ani de experienţa, pentru ca formarea reflexelor si deprinderilor de conducere auto sa fie rapidă şi temeinică;
- instructorul nu intervine excesiv asupra dublei comenzi sau volanului, lasand cursantul sa-si dezvolte abilitatile si sa-si insuseasca tehnica conducerii.
- posibilitatea de a urma cursurile şcolii de şoferi, in siguranţa, cu instructorul tau particular serios, calm, cu rabdare şi experienţa, care cunoaste raspunsul corect la orice intrebare legată de şcoala de şoferi, caruia-i pasă de tine, te respectă şi te învaţă cu adevarat TOT ce ai nevoie pentru a fi un foarte bun conducător auto.

- la inscriere ai posibilitatea de a sti cu cine vei invata conducerea autovehiculelor evitand repartizarea "la noroc" care se practica in cazul  scolilor de soferi, riscand repartizarea la un instructor care-si formeaza experienta pe banii dvs..
- riscul de a nu fi multumiti de serviciile oferite este inexistent, avand in vederea ca fostii cursanti si actuali soferi au fost multumiti sau foarte multumiti de serviciile noastre.

Niciun comentariu: